Črno nedeljsko jutro na Mlinšah.

Kategorija : Nekategorizirano

Črno nedeljsko jutro na Mlinšah. Izgubili smo našega člana, prijatelja in človeka mnogih talentov Andreja Založnika. Andrej za vedno se bomo spominjali tvoje pozitivne energije, optimizma in delovne vneme. Odšel si mnogo prezgodaj, a v naših srcih boš ostal za vedno. Verjamemo, da se bodo naše poti nekoč zopet srečale, do takrat pa Andrej počivaj v miru.
Andrej hvala ti za vse.
Sožalje družini in svojcem.


PORAZ V 1. KROGU

Kategorija : Člani

Naši fantje so se v 1. krogu odpravili na gotovanje k ekipi Velikih Lašč. Spremljali smo lahko zelo zanimivo tekmo, ki je bila odločena šele v zadnjih sekundah tekme. Žal tokrat ne v našo korist, temveč v nasprotnikovo. Končni rezultat srečanja KMN Velike Lašče – ŠD Mlinše 4:3.

Že v soboto pa se zopet vračamo na domač teren, ko bomo v 2. krogu 2. SFL gostili ekipo Extrema. Tekma bo na sporedu ob 20.00.


OBETAVEN ZAČETEK SEZONE

Kategorija : Člani

V soboto je v Sodražici potekalo pokalno tekmovanje za prvaka MNZ Ljubljana. Sodelovalo je 5 ekip, med njimi tudi naše moštvo ŠD Mlinše. Fantje so se v prvi tekmi pod vodstvom novega trenerja Zorana Teska najprej pomerili z ekipo Logatca in jo tudi premagali z rezultatom 3:2. Nato je sledilo finalno srečanje proti novopečenemu prvoligašu FC Ivančna Gorica. Spremljali smo lahko zelo napeto in izenačeno srečanje, kjer pa so na koncu več znanja pokazali naši fantje. Slavili so z rezultatom 3:1. S to zmago smo si tudi zagotovili nastop v osmini finala Pokala Terme Olimia. Kdo bo naš nasprotnik pa bomo izvedeli po opravljenem žrebu.

Že v petek pa se začenja tudi tekmovanje v 2. SFL. V prvem krogu bo naše moštvo gostovalo pri ekipi Velikih Lašč. Tekma bo na sporedu v petek ob 20,00 v Športni dvorani Velike Lašče.